Shift Happens: haal twee game changers in huis. Voor een korte en overzichtelijke periode. Waarmee je in één klap weer 10 jaar voorop loopt en vooruit kunt.  

Shift Happens is dé oplossing voor organisaties en bedrijven die snel en effectief op koers willen komen. Je huurt ons in en wij zorgen ervoor dat je als bedrijf (weer) ‘jezelf wordt’. Maar ook jezelf bent, jezelf verkoopt, jezelf blijft. En jezelf blijft ontwikkelen.

 

Soms zijn we The Joker, dan weer The Criticaster, dan weer de Creative Director, The Butcher, The Great Motivator, de Headhunter, de Bijrijder, The Bad Guy, The Good Cop, Advocaat van de Duivel

– you name it. 

Deze vorm van ‘reset, set, go’ wordt regelmatig ingezet door ondernemers van middelgrote bedrijven die een groeispurt aan het maken zijn. En ook: door CEO’s die zien dat er behoefte is aan een nieuwe koers, in een nieuwe fase. 

‘Shift Happens’ bestaat uit een traject van afzonderlijke episodes, die je eventueel ook los kunt inkopen – afhankelijk van waar je als bedrijf precies staat.

 

Wij raden iedereen aan om alle stappen achter elkaar te maken. Dan ben je echt klaar voor de shift die nodig is om je zaak toekomstbestendig en succesvol te maken. En: dat kost ook minder geld natuurlijk - zo zijn we ook wel weer.

Shift Happens Episode 1: ‘Jezelf Worden Als Merk’: 7.500,-
Shift Happens Episode 2:
‘Jezelf Zijn Als Merk’: 7.500,-
Shift Happens Episode 3:
‘Jezelf Neerzetten Als Merk’: 15.000,-

Shift Happens Episode 4: ‘Jezelf Blijven Als Merk’: Terugkomdagen met speciaal dagtarief 

Shift Happens All-In: 'In Eén Maand Klaar Voor De Komende Tien Jaar': van 30.000,- voor 22.500,-

Meer weten? Neem even contact op met Sanne. Dan komt alles goed. Altijd.