Sanne

Witkamp

PO-LOGO.png

Sanne studeerde Culturele Antropologie (MA) aan de Universiteit Leiden, maar besloot die kennis te injecteren in het bedrijfsleven. Ze adviseert bedrijven en organisaties op gebied van positionering en merkbeleving, cultuur, marketing en klantenbinding. Daarnaast heeft ze uitgebreide kennis en ervaring op gebied van verandermanagement, doelgroepgericht communiceren en toepassingen van antropologie in het bedrijfsleven.

 

In haar rol van marketingadviseur en business consultant past ze antropologische theorieën en methodieken toe voor oplossingsgerichte activiteiten bij bedrijven en organisaties. Sanne is specialist in marketing & consumentengedrag, het ontwerpen van nieuwe technologie, het managen van project- en organisatiecultuur en Internationale bedrijfsvoering.

 

Sanne onderneemt sinds 2008, heeft 15+ jaar ervaring in Sales & Marketing en meer dan 100 (tevreden) opdrachtgevers waarvoor ze veelal interim functies bekleedde.

 

Meer info: www.sannewitkamp.nl, of zie haar LinkedIn-profiel. 

 

Anderen over Sanne: 

Ik heb Sanne leren kennen in mijn eerste periode in een nieuwe baan. We zaten maandenlang samen in een razende trein. Sanne weet precies welke routes je het beste kunt nemen, wat je moet doen als zich een probleem voordoet en ze heeft een arsenaal aan interessante contacten die kunnen helpen.  Ze geeft sturing, maar laat je zelf keuzes maken. Ze is een waardevolle ondersteuning voor het team en daarnaast een heel prettig, leuk persoon om mee samen te werken.  In het kort: Sanne staat voor je klaar. En hoe.

Helena van Achterberg

Marketingcommunicatie

Marginpar BV

Getting it done. Sanne Witkamp overziet het geheel en bepaalt op basis daarvan koers. Vervolgens werkt ze planmatig aan verandering, in haalbare stappen die iedereen begrijpt. Ze zorgt dat het voor elkaar komt: concreet succesvol resultaat.

Désirée Battjes

Founder & CEO

EST Digital

Heb je een scherpe, betrokken, inhoudelijke marketeer nodig die weet hoe je klanten of achterban écht in beweging krijgt? Dan moet je Sanne hebben. Ik heb Sanne betrokken bij het fijnslijpen van de eerste marketingstappen van een webbureau en heb haar van harte aangeraden bij Universiteit Leiden voor strategisch advies over hun opleidingsmarketing. Sanne combineert diepgang met supersnelle creativiteit. Het is geweldig samenwerken - ook omdat ze een heel erg leuke vrouw is!

Marije van den Berg

Onderzoeker, trainer & adviseur 

Democratie in uitvoering

Contact met Sanne: 

 

Sanne houdt van mailen. Je kunt Sanne appen, bellen of mailen, en wel op: 

s.witkamp@gmail.com 

+31 6 19 16 23 99